Un angajat al TVR a fost depistat cu coronavirus. Anunțul televiziunii

Un angajat al Televiziunii Române a fost depistat cu noul coronavirus, anunță TVR, care nu precizează însă despre ce angajat este vorba și dacă a intrat în contact cu alte persoane.

TVR mai anunță că, potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare în acest caz. Este în curs o anchetă epidemiologică, iar spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate.

Conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri: dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Libertatea scrie că este vorba despre un tehnician de regie din cadrul departamentului de știri. Divizia TVR are peste 130 de angajați, iar Societatea Română de Televiziune (SRTV) are, în total, peste 2.000 de salariați.

În martie, chiar la debutul pandemiei, un invitat într-o emisiune de la Televiziunea Publică a fost depistat cu coronavirus la scurt timp după ce a întregistrat în platourile TVR.

Invitatul (care a fost la emisiunea Vreau să fiu sănătos) este rudă cu un medic de la spitalul MAI Gerota, unde a fost tratat fostul ofițer întors din Israel, de la care au pornit mai multe cazuri.

Citeste si:
Nelu Tătaru: Clasamentul zonelor de risc și sursele de infectare cu...
Clasamentul zonelor de risc....
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri