Firea nu are noroc, Consiliul General a respins pentru a patra oară darea în plată a unei părți din Satul Francez

Proiectul privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez, având în vedere obligaţiile către Maria şi Costică Constanda, a fost respins pentru a patra oară de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

S-au înregistrat 26 de voturi "pentru" şi zece abţineri, însă pentru a fi adoptat proiectul era nevoie de votul favorabil a cel puţin două treimi din numărul total (51) al consilierilor municipali în funcţie, conform Agerpres.ro.

CGMB a mai respins proiectul pe 15, 29 şi 30 iulie. În forma propusă spre adoptarea CGMB marţea aceasta proiectul a fost însoţit şi de un raport de evaluare privind partea din Satul Francez ce urma să fie dată în plată. Proiectul stipula că se însuşeşte acest raport de evaluare.

În plus, proiectul a cuprins şi un amendament ce a fost adoptat de consilierii generali în şedinţa CGMB de marţi care adăuga prevederi conform cărora această dare în plată se aprobă sub condiţia încetării de către creditori până la data de 31 decembrie 2020 a oricăror acte de executare silită făcute în baza titlurilor executorii.

Citeste si:
Darea în plată a unei părţi din Satul Francez, respinsă din nou
Darea în plată a unei părţi...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri