Aerul din Stâna de Vale îmbuteliat de orădenii Ciprian Cândea, Virgil Sorin Pojoca şi Petru Antonescu e scos la vânzare la preţuri între 14,99 dolari (130 de inhalaţii) şi 16,99 dolari (160 de inhalaţii). La un calcul simplu, o gură de aer curat îmbuteliat costă aproximativ 50 de bani.

"Colectăm aerul din Munţii Apuseni, din zonele virgine, neatinse de poluare, în zori, când este în starea sa cea mai pură şi cea mai proaspătă. Inhalând aerul nostru proaspăt, vă veţi spori energia, vă veţi spori concentrarea. Un singur puf vă va ajuta să vă relaxaţi după o zi lungă de lucru". Astfel îşi promovează produsele trei antreprenori din Oradea care au pornit o afacere inedită: îmbuteliază aerul din Stâna de Vale şi îl scot la vânzare, având ca ţintă intrarea pe piaţa din Asia, în ţările sufocate de poluare.

Stâna de Vale este recunoscută încă din perioada interbelică pentru proprietăţile curative ale aerului puternic ionizat, recomandat în tratamentul asteniilor, unor dereglări endocrine şi respiratorii, organismului slăbit, suprasolicitărilor fizice şi intelectuale, anemiilor, rahitismului şi dereglărilor de creştere la copii. Supranumiţi şi "vitaminele aerului", ionii negativi stimulează şi armonizează majoritatea proceselor vitale, activând sistemul imunitar, circulaţia sanguină şi ducând la regenerarea organismului.

Pe aceste proprietăţi au "pariat" şi trei orădeni atunci când s-au asociat în părţi egale într-o firmă, Apuseni Mountains Research Co SRL, ca să îmbutelieze şi să comercializeze aerul din Stâna de Vale.

Citește mai mult pe ebihoreanul.ro.

Sursa foto: Alohaflaminggo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri