Mai multe persoane s-au adunat în Piata Victoriei pentru a protesta împotriva purtării obligatorie a măștii și a celorlalte restricții impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

UPDATE: 19:20: Cei rămași în Piața Victoriei la această oră scandează ”nu plecăm acasă”. Pe parcursul protestului s-au înregistrat și o serie de incidente, cel mai notabil fiind legat de încercarea jandarmilor de a nu le permite accesul cu boxe.

UPDATE 18:50: Câteva sute de persoane se află în acest moment în Piața Victoriei scandând mesaje precum ”jos comuniștii”, ”toate partidele aceeași infecție” sau ”noi suntem un focar de libertate”.

O mare parte dintre protestatari nu poartă mască de protecție, în condițiile în care Bucureștiul a înregistrat în ultimele 24 de ore peste 1.200 de noi cazuri de COVID-19.

După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, la protest participă persoane din toate categoriile de vârstă, unele dintre ele fiind însoțite de copii, scandând împotriva restricțiilor ce vor intra în vigoare începând cu 9 noiembrie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri