Jucătorii echipei naționale de fotbal și-au făcut testele pentru COVID-19 înainte de meciul cu Norvegia. Care a fost rezultatele

Toţi jucătorii şi membrii staff-ului echipei naţionale de fotbal a României au avut rezultate negative la testarea COVID-19 efectuată, vineri, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în baza căreia pot juca împotriva Norvegiei, a anunţat FRF pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

Un component al echipei naţionale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului cu România, a anunţat, vineri, Federaţia norvegiană de fotbal pe site-ul său oficial (NFF). Ulterior forul scandinav a precizat că este vorba de Omar Elabdellaoui.

Norvegia va sosi sâmbătă la Bucureşti, cu un efectiv redus, iar antrenamentul său oficial este programat de la ora 18:45, în primele 15 minute fiind permis accesul media. Conferinţa de presă oficială a echipei Norvegiei este programată la ora 20:00.

Prima reprezentativă a României va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), ambele meciuri în Liga Naţiunilor, dar importante şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Citeste si:
Coronavirus 19 ianuarie |Câte cazuri noi au fost raportate în...
UPDATE Coronavirus 19...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri