IMMOFINANZ și Asociația Zi de Bine donează 10.000 euro copiiilor de la Spitalul Marie Curie

IMMOFINANZ și Asociația Zi de Bine sunt parteneri într-o inițiativă menită să îi ajute pe copiii cu diagnostic de fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, secția de pediatrie.

La finalul unui an atipic, IMMOFINANZ se numără printre brandurile care au încercat să fie mai aproape de oameni.

În același spirit, compania a decis ca bugetul alocat tradiționalelor cadouri de Crăciun să fie donat pentru o investiție absolut vitală pentru copiii diagnosticați cu fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, respectiv un aparat pentru fizioterapie pulmonară și kiturI necesare tratamentului.

Anul acesta ne-a transformat pe toți în mare măsură, dar ne-a și apropiat, dincolo de business. Mulțumim în mod special Asociației Zi de Bine și Melaniei Medeleanu pentru că ne sunt parteneri în această inițiativă, dar și pentru toată implicarea lor, în general, în cauzele delicate ale societății românești.

Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania

Citeste si:
40 de copii au murit în ultimii doi ani pentru că nu au găsit loc...
40 de copii au murit în...

E teribil să vezi un copil care luptă pentru fiecare gură de aer când singura lupta la vârsta asta ar trebui să fie despre provocările jocului pe care tocmai l-au început. Data viitoare sper să le putem duce acasă cadouri. Până atunci însă, darul nostru pentru copiii cu fibroză chistică este șansa de a respira puțin mai bine.

Melania Medeleanu, Preşedinte Asociatia Zi de bine

Scopul Asociației este acela de a crea comunități, de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate.

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,1 miliarde de euro, ce cuprinde peste 210 de proprietăți.

Citeste si:
S-a lansat prima platformă de sănătate emoțională dedicată...
S-a lansat prima platformă de...

Sursa foto: Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Marie Curie"/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri