Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că niciun angajat al Metrorex nu a fost concediat. Au existat 10 angajați care s-au pensionat, însă niciun salariu nu a fost redus în acest moment.

„Vreau să le cer scuze bucureștenilor în numele a câtorva zeci de miniștri ai Transporturilor care au lăsat în ultimii 20 de ani un buboi enorm să se formeze la metroul bucureștean. O mafie. Câtă vreme sunt eu aici vă asigur că statul nu va ceda în fața mafiei”, a transmis Cătălin Drulă.

Ministrul spune că mizele acestui protest nu au fost concedirile sau reducerea salariului, ci suma pe care firma sindicatului o încasează din chiriile din spațiile comerciale.

„Mizele acestei acțiuni sunt altele. Mizele sunt controlul asupra companiei și asupra proprietății statului, spațiile comerciale ocupate fără drept. Va reamintesc că ieri s-a trimis o somație de eliberare a acestor spații ocupate faără dept și miza celor care au organizat această activitatea ilegală. Este banii pe care firma sindicatului îi încasează din chiriile de la spațiile comerciale”.

De asemenea, ministrul le cere protestatarilor să nu mai persiste în această acțiune și să se oprească din încălcarea legii, iar „autoritățile să își facă datoria pentru că doar ei pot elibera șinele de acești ilegaliști”.

Sursa foto: Facebook Catalin Drula

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri