Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, susține că în dimineața zilei de 9 iunie, în timp ce aștepta la semafor, un bărbat agresiv a venit spre mașină și a început să lovească cu pumnii în geam, încercând să deschidă ușa mașinii.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a precizat Clotilde Armand prin intermediul unei postări pe Facebook.

Poliția Capitalei a anunțat, de asemenea, că primarul Sectorului 1 a depus plângere, reclamând că cel care a agresat-o este un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

"Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 09,20, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla în trafic, pe raza Sectorului 1, un bărbat de aproximativ de 45 de ani i-a lovit maşina cu pumnii. Persoana şi-a rezervat dreptul de a depune plângere", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri