UPDATE 23:13 - Sindicatul Europol a reacționat într-o postare pe Facebook cu privire la incidentul în care a fost implicat șoferul violent din sectorul 4, care a fugit de polițiști. În video-ul postat apare o filmare cu un bărbat care pare a fi individul implicat în incidentul din interesecția de la Gheorghe Șincai, de la Tineretului.

„Lașul din imagine, pe cât de `zmeu` este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.
Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol.

UPDATE 21:49 - Bărbatul din Mercedesul implicat în incidentul din Cartierul Tineretului, din sectorul 4 a fost identificat, potrivit surselor G4Media. Ar fi vorba, se pare, despre Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar cu trafic de droguri.

UPDATE 21:37 - Polițiștii au găsit autoturismul în care a fost implicat șoferul violent, însă nu au reușit să-l găsească totodată și pe bărbatul în cauză.

Știrea inițială

Un incident grav s-a petrecut miercuri seară în trafic, cartierul Tineretului din Capitală. Bărbatul a refuzat să deschidă geamul mașinii, iar polițiștii nu au reușit să îl legitimeze, scrie G4Media.

VIDEO: Un șofer violent în trafic fuge de la fața locului. Bărbatul pare să fi consumat substanțe ilegale

Un șofer care se afla în trafic a refuzat să oprească după ce a fost oprit de o brigadă de la Poliția Rutieră. Individul a plecat de pe loc cu mașina, după ce a refuzat să deschidă geamul către polițiști. Fugind de la fața locului, bărbatul era foarte aproape să lovească mai mulți pietoni care traversau. Potrivit sursei citate, bărbatul se afla sub influența unor substante și nu a reușit să fie deocamdată găsit.

Din video se poate vedea cum polițiștii încearcă să-l facă pe bărbat să oprească mașina pentru a-l putea legitima conform legii. Bărbatul avea motorul pornit, dorind să plece de pe loc. Polițiștii au început să bată cu pumnii în geamurile autorismului până la venirea jandarmilor care au procedat tot la fel, însă fără succes.

În final, șoferul a plecat brusc de pe loc, iar în fuga sa era să spulbere mai mulți pietoni care traversau strada regulamentar.

Sursa foto: captură video/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri