Premierul Florin Cîțu a fost suprins în stațiunea Vama Veche de pe litoralul românesc, unde a ajuns pentru o mică escapadă, alături de ministrul Finanțelor Publice, Dan Vîlceanu.

„E o zi superbă. Îmi place aici. Am ajuns azi dimineața devreme, mi-a plăcut că lumea încă dormea, era liniște. Eu cred că mai merge să mai vii și weekendul asta și următorul și cât mai mult.

A fost o vara verde, mai ales pentru cei care au aici afaceri, cât și pentru români, să se distreze.

Am venit puțin după răsărit, mai încerc”, a spus acesta la Digi24.

Premierul României nu a ratat momentul de a face și câteva fotografii de pe plajă.

Citu Vama

Citește și: Florin Cîțu: Eu sunt cel mai bun antrenor al României, nu Rădoi

Citu in Vama

Atât pentru Florin Cîțu, cât și pentru Ludovic Orban, a început numărătoarea inversă pentru alegerile pentru șefia PNL, care va avea loc pe 25 septembrie, în București.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri