Florin Cîțu a făcut câteva declarații cu prilejul Consiliului Național al PNL, ce a avut loc cu doar o săptămână înainte de Congresul mult așteptat, în care liberalii își vor alege liderul. Premierul a transmis, fără niciun fel de modestie că el este cel mai bun antrenor al României, și nu Mirel Rădoi, actualul antrenor al echipei de fotbal a României.

„Am văzut în spațiul public...întotdeauna vor fi cârcotași, ne-am obișnuit. Vă spun și despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa națională, nu Mirel Rădoi. Dar după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unui discurs susținut în fața colegilor liberali, potrivit Digi24.

Premierul a spus că sunt 34 de filiale care au votat doar moțiunea echipei sale, „România liberală” și astfel îl susțin, iar în total sunt 40 de filiale care au votat pentru aceasta, potrivit sursei citate.

În discursul său, Cîțu s-a mai lăudat și cu faptul că România a fost prima țară din UE în care oameni s-au putut vaccina cu buletinul și a marcat acest lucru ca fiind un succes al guvernării liberale, chiar și în ciuda eșecului campaniei de vaccinare.

La polul opus, Ludovic Orban, contracandidatul său la șefia partidului anunță că voturile ar putea fi fraudate și ca se fac presiuni asupra delegațiilor de către echipa condusa de Cîțu.

Sursa foto: Facebook / Florin Cîțu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri