Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat, luni, că guvernul României se confruntă cu o dublă criză, iar prelungirea Stării de Urgență este necesară. Astfel, ministrul Finanțelor a transmis că politicienii care ”joacă Poker” cu sănătatea românilor sunt niște criminali.

”Guvernul României nu va răspunde celor care joacă Poker cu sănătatea românilor. Aceștia sunt niște criminali. Fac referire la Ponta, Ciolacu și Tăriceanu, care refuză votarea decretului care permite prelungirea Stării de Urgență”, a menționat Florin Cîțu.

De asemenea, ministrul Finanțelor a descris perioada actuală ca fiind foarte dificilă.

”E o situație dificilă. Avem o criză dublă: sănătatea românilor și sănătatea economiei”, a mai spus Cîțu.

Nu în ultimul rând, ministrul Finanțelor a făcut un apel la importanța respectării distanțării sociale.

Citeste si:
Cîţu: Ambiguitatea criteriului Covid a fost eliminată din programul...
Cîţu: Ambiguitatea...

Un număr de 333 de cazuri de coronavirus au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, astfel că bilanțul total urcă la 6.633. De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.016 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 96 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Problemele de software ale VW ID3 amenință lansarea din vară
Setari Cookie-uri