Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 va demara, miercuri, 29 septembrie 2021, o amplă lucrare de reamenajare a digului Lacului Morii, făcând parte din proiectul de regenerare urbanistică a zonei Lacului Morii - Crângași – Giulești pentru promenadă, relaxare și activități sportive.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, demararea proiectului va avea loc în prezența primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, iar lucrările se vor desfășura în două faze.

Amenajare Lacul Morii

Faza I - cuprinde zona dintre baraj și podul Insulei Lacului Morii, cu o lungime de 2.155 metri, suprafața pentru promenadă va avea 10.344.00 mp, iar pista de alergare va fi amenajată pe toată lungimea.

Proiectul de reabilitare mai constă în: asfaltare, înlocuire pavaj, montare bănci, pergolă lemn, stâlpi de iluminat rețea promenadă, stâlpi de iluminat taluz, balustrade metalice, coșuri de gunoi, sistem de supraveghere video, scări cu acces pentru pesoanele cu dizabilități și tot ce este necesar pentru a transforma acest spațiu cu apus superb într-o zonă de promenadă.

Faza II - realizată în urma unui concurs de soluții organizat împreună cu Ordinul Arhitecților din România și va cuprinde Insula și zona adiacentă.

Amenajare Lacul Morii

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri