Romgaz a încheiat cu Electrocentrale Bucureşti un act adiţional la contractul de vânzare - cumpărare gaze naturale pentru clienţi non-casnici în sumă de 2,102 miliarde lei, conform unui raport remis de producătorul de gaze Bursei de Valori Bucureşti.

Actul adiţional vizează perioada 1 octombrie 2021- 30 septembrie 2022 şi în caz de neplată prevede penalităţi la nivelul dobânzilor de întârziere datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor bugetare, scrie Agerpres.ro.

Documentul a fost aprobat de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Romgaz în şedinţa din 27 octombrie.

Elcen şi-a asigurat întregul necesar de gaze pentru această iarnă de la Romgaz la un preţ sub cel al pieţei.

Până la sfârşitul lunii, ANRE va recunoaşte costurile Elcen şi noile preţuri pentru energia electrică şi cea termică.

Nu în ultimul rând, este de menționat că Electrocentrale Bucureşti nu are echipamente de rezervă şi orice avarie a echipamentelor de producere a energiei termice va fi resimţită de consumatori, potrivit lui Adrian Tudora, administratorul special al companiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri