În curând, compania Disney+ va lansa serialul "Obi-Wan Kenobi", special pentru fanii fanii universului creat de George Lucas.

Disney+, divizia de streaming de la Walt Disney Company, a pregătit o surpriză cu ocazia aniversării a 45 de ani a înființării acesteia, urmând să lanseze o producție proaspătă, intitulată "Obi-Wan Kenobi", după numele celebrului personaj din serialul de legendă Star Wars, transmite CNN.

Astfel, lansarea ar urma să aibă loc pe data de 25 mai, în rolul maestrului Jedi fiind distribuit actorul Ewan McGregor, cunoscut din rolurile abordate în Trainspotting sau Moulin Rouge.

Despre subiectul miniseriei "Obi-Wan Kenobi" se ştie doar că acţiunea se petrece la zece ani după evenimentele din lungmetrajul "Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith" (2005). Cât despre restul distribuției, la acest moment se mai știe faptul că Hayden Christensen va reinterpreta rolul lui Darth Vader, şi că prezența sa va fi completată de actorii Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell şi Benny Safdie.

Disney+ a fost lansat în toamna anului 2019 în Canada, SUA și Olanda, iar în prezent are peste 118 milioane de abonați. În prezent, serviciul de streaming este deja disponibil în mai multe țări europene precum Austria, Marea Britanie, Belgia, Franța, Germania, Italia sau Spania. Disney+ este disponibil în 18 ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Serviciul de streaming Disney+ a fost lansat recent și în România, platforma urmând să fie disponibilă începând cu vara acestui an.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri