Două centre au fost deschise în Sectorul 1 al Capitalei unde bucureştenii pot dona alimente neperisabile, haine, pături şi produse de igienă pentru români şi ucraineni. Autorităţile şi ONG-urile sprijină demersul pentru ca donaţiile să ajungă la oamenii din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi alte regiuni ale Ucrainei.

Bucureştenii pot dona alimente neperisabile, haine, pături şi produse de igienă pentru vecinii ucraineni în două centre amenajate în Sectorul 1. Produsele vor ajunge la ucraineni şi români din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi alte regiuni ale Ucrainei, potrivit unui comunicat PNL Sector 1, preluat de Agerpres.

Unul dintre centre este situat pe strada Ion Câmpineanu, numărul 27 şi are program de luni până vineri, între orele 12,00 şi 18,00. Cel de-al doilea se află pe Calea Griviţei, numărul 200 şi va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 18,00-20,00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul orar 10,00-13,00.

"La graniţa cu România vedem un război inutil şi absurd, cum nu credeam că mai este posibil în vremurile noastre. În astfel de momente ne rămâne un singur lucru de făcut: solidaritate. Campania este iniţiată de PNL Sector 1, dar NU este o campanie politică, este o acţiune umanitară. Ne dorim doar să folosim toate resursele şi reţeaua pe care o avem la dispoziţie pentru a da o mână de ajutor tuturor celor aflaţi în nevoie", a declarat deputatul Sebastian Burduja, iniţiator al campaniei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri