Peste 1.400 de refugiaţi ucraineni au intrat, în ultimele 24 de ore, în România prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Botoşani, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Instituţia Prefectului Botoşani.

Potrivit informării Prefecturii, de vineri dimineaţă, la ora 8,00, până sâmbătă la ora 8,00, au tranzitat punctele de trecere a frontierei Stânca-Costeşti şi Rădăuţi Prut-Lipcani 1.402 refugiaţi şi 372 de autovehicule.

"La ora 08,00, în spaţiile de cazare temporară amenajate pe raza judeţului Botoşani de către autorităţi erau cazate 319 de persoane sosite din Ucraina", precizează Instituţia Prefectului.

Citește aici un: LIVE UPDATE | Război în Ucraina. Cele mai importante evenimente din ziua 17

Autorităţile din Botoşani susţin, de asemenea, că voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit, vineri, alimente neperisabile, sucuri, produse de igienă personală, pături, jucării, cartele telefonice şi baterii externe, cetăţenilor ucraineni cazaţi la Păltiniş şi Havârna, dar şi celor care au intrat în ţară prin punctul de trecere a frontierei Rădăuţi Prut".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri