ESX, cea mai mare rețea de săli sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice, joacă un rol tot mai important în accelerarea și creșterea industriei sportive locale.

Abonamentul ESX la aproximativ 400 de centre sportive și săli de fitness din 60 de orașe ale țării, oferă românilor beneficii precum:

  • acces la sală simplu și rapid,
  • mai mult timp pentru a face sport,
  • posibilitatea de a merge la centre sportive variate si posibilitatea de a incerca diverse activitati precum: yoga, cycling, kangoo jumps, box, tenis, cățărat, etc.
  • programe de antrenament, motivaționale și de nutriție oferite de specialiști.

”ESX aduce o valoare reală în industria activităților sportive, întrucât completăm clasicul acces la sală cu programe educaționale, motivaționale sau de nutriție. Odată cu infuzia tehnologică pe care o vom implementa de anul acesta, vom putea oferi mai multe beneficii personalizate fiecărui client în parte, dar și centrelor sportive partenere”, mărturisește antreprenorul Andrei Trofin, Fondator ESX.

ESX întâmpină centrele sportive partenere cu o serie de beneficii care îi vor ajuta pe owneri să își crească afacerile sau chiar să se extindă, așa cum a fost cazul unora dintre partenerii actuali. Centrele sportive sau sălile de fitness care doresc să se alăture rețelei noastre o pot face oricând fără niciun cost din partea acestora. Sistemul ESX pune la dispoziția sălilor rapoarte și previziuni, posibilitatea de a factura automat intrările clienților care vin prin intermediul ESX și multe alte facilități. Colaborarea cu ESX ofera sălilor partenere creșterea încasărilor lunare și timp managerilor pentru a se axa asupra dezvoltării și scalării business-ului sau asupra îmbunătățirii calității serviciilor pe care le oferă.

5 motive pentru a înrola o sală în rețeaua ESX:

  1. ESX aduce un flux nou de clienți și dintre angajații marilor companii din România: corporații, IT, Pharma, Energie etc;
  2. Promovăm sălile partenere la peste 70.000 de membri din baza de date și peste 100.000 din comunitatea ESX din Social Media;
  3. Creșterea încasărilor cu 20-150% pe tot parcursul anului, nu doar după Crăciun și Paște;
  4. Promovarea sălilor pe platforma și în aplicația ESX, prin campanii plătite de Google Ads, Social Media, influenceri, competiții sportive sau campanii periodice la televiziunile și radiourile locale;
  5. Totul este online și transparent, centrele sportive pot accesa ușor si rapid rapoartele de intrări ale clienților, în timp real.

”Suntem bucuroși să îi avem ca parteneri pe cei de la ESX, fiind o facilitate excepțională pentru cei care obișnuiesc să meargă la sală. ESX este un concept modern, orientat spre client, dar asigură și un parteneriat onest cu noi, ca sala de sport. Perioada pandemiei a fost grea și pentru noi, ca pentru mulți alții din domeniu și nu numai, însă odată ce s-au ridicat restricțiile și clienții au avut posibilitatea să se întoarcă în sala de sport, abonamentul ESX le-a facilitat acest lucru. Pe scurt, ne bucurăm și noi și clienții de acest parteneriat profesionist”, a declarat Alma Totis, co-fondator al centrului sportiv Fit9 by Alma din București.

Cum accelerează ESX creșterea industriei activităților sportive?

  • crește lifetime value a clienților de la 5 la 7 luni/an;
  • marketează oamenii care nu au integrat mersul la sală în viața lor;
  • crește cu 20% rata de adopție a stilului de viață sănătos.

Cum funcționează sistemul ESX pentru sălile partenere?

  • La recepția sălii este amplasat un cod QR;
  • Clientul va scana codul QR cu aplicața ESX;
  • Accesul se validează instant și se afișează pe telefonul clientului, dar și în contul sălii partenere.

Printre sălile partenere ESX se regăsesc: 700Fit Club, BeFit Club, Columbia Fitness, Westlife Fitness, Fit9 by Alma, Infinity Sport Arena, Salsafit Gym din București, dar și Nextfit din Timișoara, Endorfine din Iași, Reshapre Studio din Cluj-Napoca, Centrul Aria din Sibiu și multe altele pe care te invităm să le descoperi în aplicația ESX.

Tehnologia îmbunătățește sportul? DA! ESX demonstrează că tehnologia poate fi punctul forte atât al centrelor sportive partenere, cât și al clienților care pot beneficia de un abonament inteligent.

Sursa foto: ESX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri