Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, anunță că fostele toalete publice dezafectate și cele care au fost transformate în baruri vor fi redeschise, multe dintre ele necesitând refacerea lor aproape în totalitate.

„După câteva bătălii administrative de tot felul (majoritatea absurde din cauza birocrației), vă anunț că redeschidem fostele toalete publice dezafectate și cele care au fost transformate în baruri în perioada anilor 2000. Am semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea și modernizarea a patru astfel de toalete abandonate: cele două din Parcul Kiseleff, cea de la intrarea din Parcul Herăstrău și cea din Calea Griviței”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, cum multe dintre aceste toalete publice au fost lăsate de izbeliște de fostele administrații, multe dintre ele vor necesita investiții de refacere a lor, în cazul unora dintre ele, fiind nevoie de lucrări extinse.

Cele mai multe imobile sunt în prezent în ruină, este necesară refacerea aproape totală a acestora pentru a le aduce în stare de funcționare. Au ajuns în această situație din cauza indiferenței fostelor administrații locale.”, a mai scris Armand pe rețeaua de socializare.

Edilul Sectorului 1 spune că nu este vorba despre toaletele publice automate care sunt funcționale și de care autoritățile se ocupă în prezent.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri