Câteva zeci de persoane au adus flori şi candele în faţa Ambasadei Marii Britanii din Capitală, pentru a onora memoria Reginei Elisabeta a II-a.

Câteva zeci de persoane au lăsat la poarta misiunii diplomatice din centrul Capitalei buchete cu flori şi au aprins candele, ţinând câte un scurt moment de reculegere după ce depuneau obiectele omagiale, conform Agerpres.

Unul dintre buchete avea un mesaj scris de mână: "Farewell, Lilibet" ("Rămas bun, Lilibet" - n.r.), o referire la numele de alint din copilărie al reginei.

Steagul din curtea Ambasadei este coborât în bernă, pentru a comemora suverana. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, a ţinut o scurtă declaraţie, în care a vorbit despre personalitatea Reginei Elisabeta a II-a, dar şi despre cât de emoţionat a fost de mesajele românilor.

"Am primit multe mesaje foarte afectuoase de la colegi români, persoane din Guvern şi colegi diplomaţi, şi am fost foarte emoţionat de mesajele pe care le-am primit", a mărturisit acesta.

El a spus de asemenea că moartea reginei a fost "o pierdere foarte personală" pentru cei care au cunoscut-o.

Noble a amintit că Regina Elisabeta "cunoştea profund România" şi avea relaţii de familie foarte apropiate cu Familia Regală română, iar acest lucru "a consolidat" legăturile dintre cele două ţări "într-un mod foarte clar".

Sursa foto: Shutterstock / Alessia Pierdomenico

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri