Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) reorganizează oferă noi opțiuni celor care călătoresc între București și cartierul Fortuna, din orașul Bragadiru. Începând cu data de 1 decembrie 2022, linia urbană 302 va fi transformată în linia metropolitană 484. De asemenea, va fi înființată o linie nouă, cu indicativul 485, care le va asigura locuitorilor din Cartierul Fortuna noi legături de transport (cu metroul, la stația Râul Doamnei, cu tramvaiele liniei 41, precum și cu troleibuzele liniei 69, la stația Parcul Drumul Taberei). Totodată, linia 185 va reveni la traseul inițial, între terminalul Ghencea și Cimitirul Ghencea 3.

Apar schimbări pentru călătorii care merg între Bragadiru și București. Începând cu 1 decembrie, autobuzele liniei 484 vor circula între terminalele „Bragadiru Diamantului” și „Ghencea” pe traseul: Cartier Fortuna, Str. Diamantului, Str. Cristalului, Şos. Alexandriei, Str. Mărgeanului, Str. Petre Ispirescu, Bd. Ghencea, terminal „Ghencea” și retur.

Noua linie 485 va funcționa pe traseul: terminal „Bragadiru Diamantului”, Str. Diamantului, Str. Cristalului, Str. Safirului, Str. Mărgelelor, Str. Parfumului, Str. Gladiolelor, Str. Dantelei, Str. Ghidigeni, Prelungirea Ghencea, Str. Râul Doamnei, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Brașov, staţia „Parcul Drumul Taberei”, cu întoarcere pe Str. Brașov, Prelungirea Ghencea, Str. Ghidigeni, Str. Dantelei, Str. Mărgelelor, Str. Safirului, Str. Cristalului, Str. Diamantului, terminal „Bragadiru Diamantului”.

Linia 185 va funcționa între terminalele „Ghencea” și „Cimitirul Ghencea 3” pe traseul: terminal „Ghencea”, Bd. Ghencea, Prelungirea Ghencea, Drumul Cooperativei, Str. Arefului, Str. Dantelei, Str. Lavei, terminal „Cimitirul Ghencea 3”, cu întoarcere pe Drumul Cooperativei, Prelungirea Ghencea, Bd. Ghencea, terminal „Ghencea”.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri