Lucrările la Prelungirea Ghencea continuă, Primăria Municipiului București stabilind un program de lucru în două schimburi: primul între orele 06:00-14:30 și cel de-al doilea de la 13:00 până la 21:30.

TCMB (Trustul de Construcții Metropolitane București) a demarat de câteva zile un program de muncă în două schimburi: primul între orele 06:00-14:30 și cel de-al doilea de la 13:00 până la 21:30, anunță Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

În acest moment se lucrează la caseta drumului, borduri, instalația electrică de alimentare a liniei de tramvai și se pregătește turnarea betonului la fundațiile stâlpilor.

”Mai mult, începând de azi se demarează lucrări la infrastructura liniei de tramvai dinspre Str. Brașov spre Strada Râul Doamnei, numai pe porțiunile pe care se poate asigura circulația auto pe minimum o bandă”, mai precizează edilul Capitalei.

Nicușor Dan amintește și de plata exproprierilor, menționând că banii au fost consemnați în conturile proprietarilor și că demolările necesare pentru lărgirea drumului vor începe în scurt timp.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri