Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că primăria a obținut finanțare în valoare de 1 milion de euro pentru instalatea de sisteme de semaforizare inteligente în oraș, ca partea a programului care vizează modernizarea și reconfigurarea mai multor intersecții din București.

„Am mai făcut un pas în procesul de modernizare și extindere a Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS). A fost aprobată cererea de finanțare, prin PNRR, în valoare de 1 milion de euro, pentru etapele a doua și a treia ale acestui proiect. Această sumă se adaugă celor 11,5 milioane de euro obținute anul trecut împreună cu primăriile de sector pentru prima etapă, cea care vizează modernizarea și reconfigurarea a 85 de intersecții”, a scris edilul general al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Nicușor Dan, cea de a doua etapă presupune modernizări aferente Centrului de trafic existent, software și hardware, iar cea de a treia - modernizarea a aproximativ 185 de intersecții existente, incluse în sistemul actual BTMS, dar aflate în diverse stadii de degradare.

Primarul Capitalei a mai spus că în a patra etapă vor fi reabilitate/modernizate 194 intersecții semaforizate existente și incluse în sistemul actual BTMS, la care se vor adăuga 80 de intersecții sau treceri de pietoni, nesemaforizate, dar care necesită semaforizare și includere în BTMS.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri