Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă că a fost semnat contractul pentru consolidarea malurilor lacului din Parcul Herăstrău.

În urma licitaţiei a fost desemnată câştigătoare firma SC Dimar SRL pentru o valoare a contractului de 45,68 milioane lei fără TVA, termenul de derulare fiind de 12 luni.

"După 57 de ani vor fi reabilitate malurile lacului Herăstrău. Astăzi s-a semnat contractul pentru cea mai mare investiţie a Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti: 'Reparaţii capitale apărări de mal lac Herăsătrău, inclusiv apărări de mal insule Herăstrău', ce are ca obiect servicii de proiectare şi execuţie lucrări. (...) Scopul lucrărilor de reabilitare şi consolidare pentru apărările de mal ale lacului Herăstrău îl reprezintă atât siguranţa vizitatorilor parcului, cât şi buna funcţionare a întregului ansamblu hidrotehnic al râului Colentina, din care este parte integrantă lacul Herăstrău", a scris viceprimarul, miercuri, pe Facebook.

Lungimea malurilor lacului Herăstrău este de 7.400 m, iar a insulelor de pe lac de 1.600 m.

Sursa foto: Facebook Horia Tomescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri