Un număr de nouă şantiere sunt deschise, în prezent, în toate cele şase sectoare pentru modernizarea reţelei de termoficare, iar în total 77 de kilometri de conductă magistrală urmează să fie înlocuiţi anul acesta din fonduri nerambursabile, europene şi naţionale, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform Agerpres.

El a scris pe Facebook, că la aceşti kilometri se vor adăuga şi alţii la care se va lucra din fondurile locale şi ale Termoenergetica. Nicuşor Dan a punctat că anul trecut au fost înlocuiţi 50 de kilometri de conductă principală, dintre care 26,6 cu fonduri nerambursabile.

Recent, Dan a anunțat că au fost finalizate lucrările de modernizare a 3,6 km rețea de termoficare de pe Bd. Timișoara. Conductele aferente magistralei I Vest au fost schimbate în 5 luni de către Compania Municipală Energetica Servicii, deși lucrările s-au desfășurat în condiții dificile din cauza vremii și a faptului că rețelele se află sub șinele de tramvai.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri