Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea va fi disponibila in curand.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street: Radu Mihaiu, fondatorul E-dea Works si Kidsopia.

El are o firma care dezvolta aplicatii web impreuna cu un asociat. Firma are peste 20 de angajati si lucreaza pentru clienti germani, canadieni, belgieni, romani, etc. De asemenea, el a creat Kidsopia, un proiect de suflet al firmei. Ideea s-a nascut acum doi ani, cand asociatul sau, proaspat devenit tatic, a inteles tot mai mult importanta conceptului de "early education". Si asa au inceput anul trecut sa lucreze la Kidsopia - platforma de aplicatii educative pentru copii, facuta ca la carte, dupa un document UNICEF. Toate aplicatiile Kidsopia functioneaza pe tablete si pe smartphone-uri

Citeste si:

Realizatorul si moderatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatul emisiunii si noi le vom adresa in direct. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu doua carti foarte interesante:

50 de idei geniale care au schimbat omenirea -
o fascinanta calatorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodata oamenii. John Farndon a apelat la o serie de experti, care au cazut de acord in privinta unei liste cu 50 de idei, de la cele elementare, cum ar fi roata, pana la cele mai pretentioase, cum ar fi teoria cuantelor.

Wall Street
- Carte-documentar de referinta pentru crahul din 1929, Wall Street deruleaza in chip magistral povestea terifianta si pasionanta a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale si nu mai putin de 400 de convorbiri cu actorii si martorii acestei drame pentru a reconstitui aceasta pagina unica de istorie.

Start-Up Wall-Street
este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.