Invitatul emisiunii a povestit detaliile primilor pasi in antreprenoriat, cand a fondat compania United in anul 2000. Atunci avea un singur PC si o imprimanta, a inceput afacerea cu resurse limitate, iar pentru anul acesta si-a bugetat venituri care vor depasi in premiera pragul de un milion de euro.

“Romania este plina de antreprenori de calitate. In opinia mea, antreprenoriatul inseamna disciplina. Poti sa ai spirit antreprenorial si daca lucrezi intr-o firma, dar ai multe initiative. Antreprenoriatul cere disciplina. Anumite lucruri le poti invata (marketing, finante, vanzari), altele nu. Cel mai important este sa aplici ceea ce inveti”, a spus Dan Cirstea.

Urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street, eveniment de business in care invitatul a discutat, printre altele, despre oportunitatile de business in industria de comunicare, cultura esecului in afaceri, sfaturi pentru gestionarea fluxului de lichiditati si ce anume implica antreprenoriatul. Dialogul este si mai relevant datorita detaliilor relevante din culisele afacerii United, agentie care ofera servicii integrate de marketing.

Realizatorul si moderatorul emisiunii Start-Up Wall-Street este Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), redactor-sef wall-street.ro.