A 24-a editie a competitiei, transmisa in direct de BBC in cadrul emisiunii BBC Breakfast Show, s-a derulat pe parcursul a trei zile, reunind cele mai bune 35 de companii din 34 de tari europene.

„Aspiratia echipei noastre de a fi prezenta la finala europeana a fost rezultatul muncii in echipa facuta cu seriozitate si pasiune, toate fiind pe deplin rasplatite. Incepand cu pregatirea standului si terminand cu intrebarile juriului, competitia ne-a demonstrat ca munca face diferenta”, a spus Andra Stan, eleva din echipa L IT Tech.

La Londra, elevii romani au castigat premiul Enterprise without Borders acordat de TMF Group pentru parteneriatul international incheiat cu echipa AmbiConfor din Portugalia, prin care elevii romani au vandut aplicatia care testeaza nivelul de alcool din sange si aceasta va fi inclusa in kitul pentru masina pe care echipa din Portugalia il produce.

De asemenea, o eleva din echipa Romaniei s-a numarat printre castigatorii Alumni Leadership Award - distinctie acordata catre 17 elevi, alesi pentru abilitatile lor de leadership.