Emisiunea incepe la ora 11:30 cu antreprenorul Cipria Oprea, fondatorul producatorului de usi de garaj MCA Grup si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Dragos Popescu, consultant si managing partner al companiei Diagma.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Invitatul emisiunii: Dragos Popescu (diagma.blogspot.com) si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experienta directa in business. A ocupat pozitii manageriale de varf, in particular in industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola) cu performante recunoscute la nivel international (“The Cheetah” award <Pinnacle Performance Club> in recognition of Sales Achievements).

A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de dezvoltare si optimizare de business, atat in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie. Dragos este initiatorul conceptului si autorul programului BusinessDrive.

Angajari la City Grill:...
Citeste si: Angajari la City Grill: compania cauta 400 de oameni

Adreseaza intrebarile tale si poti castiga o carte de business relevanta. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.