Poti invata succesul si din esecuri, doar ca dureaza mult. Mult mai mult decat daca inveti din succese.

Fundatia Romanian Business Leaders iti accelereaza succesul, dandu-ti increderea, curajul si ingredientele necesare unei afaceri solide si prospere in cadrul Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect sustinut de wall-street.ro.

7 zile de bifat in calendar. De pe 28 septembrie, sambata, din doua in doua saptamani, de la 9 la 17, la Camera Americana de Comert. Teme care acopera zonele vitale in definirea succesului proaspetei tale afaceri, intr-o abordare aplicata, interactiva, pe ideea TA de business. Plus experienta si energia succesului trainerilor si vorbitorilor. Plus inspiratie, incredere, curaj. Plus mentorat. Plus relatii.

220 lei costa participarea la un Atelier, insa prioritate la inscrieri au cei care doresc participarea la intregul program. Doar pentru cei mai decisi, avem doar 25 de locuri in program.
Atelierele de Antreprenoriat sunt un program al Fundatiei Romanian Business Leaders.

1. Program

a. Abordare
Un Atelier incepe cu o sesiune de instruire axata pe tema zilei in cadrul careia se discuta despre modul de tratare a temei respective in cadrul unei afaceri. Instructorii au o experienta extinsa in subiectul abordat, au lucrat cu multe firme locale si multinationale si pot sa ofere perspective noi asupra problemelor cu care te confrunti. Dupa pauza de pranz, vei face cunostinta cu membrii marcanti ai economiei romanesti, antreprenori si manageri cu rezultate deosebite. Acestia vor sta de vorba cu tine si-ti vor impartasi din experienta lor din domeniul definit de tema zilei, oferind o perspectiva aplicata, raportata la afacerea ta, privind tema Atelierului.

b. Tematica Atelierelor

2. Inscriere: ateliere@rbls.ro, 0747.222.575.
3. Contact: http://www.ateliere.rbls.ro, www.facebook.com/atelieredeantreprenoriat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri