Antreprenorii care au dezvoltat o tehnologie inovativa cu care vor sa ajunga pe piata pot aplica incepand cu 1 octombrie la Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP), pentru a primi sprijin in comercializarea pe plan international.

Aplicatiile sunt deschise pana in data de 15 noiembrie 2013, iar programul de asistenta pentru inovatorii selectati se va desfasura in perioada decembrie 2013 – aprilie 2014. Mai multe detalii pe site-ul www.ricap.ro.

RICAP se adreseaza antreprenorilor si cercetatorilor romani inovatori in tehnologie, cu potential de comercializare. Aplicantii pot proveni din orice domeniu de activitate, inclusiv IT&C, mecanica, mecatronica, tehnologii agricole, bio-tehnologii, precum si altele. Daca sunteti selectati pentru a participa la RICAP, veti beneficia de programe de mentorat personalizat cu experti din Romania si din SUA, traininguri in comercializarea inovarii si intalniri cu potentiali parteneri si finantatori pe plan international.

Aplicarea se face prin completarea unui scurt formular online, care cuprinde informatii de baza despre profilul organizatiei, tehnologia, incadrarea pe piata si obiectivele de comercializare.

Citeste si:
Viziere gratuite pentru mii de medici, produse în România
Viziere gratuite pentru mii...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Coronavirus| Ce spun antreprenorii despre măsurile de sprijin luate de Guvern
Setari Cookie-uri