Antreprenorii din domeniul tehnologiei se pot inscrie in Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP), un proiect pilot care isi doreste sa comercializeze la nivel global produsele intreprinzatorilor romani.

Antreprenorii pot aplica in acest program intre 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, prin completarea unui formular online care cuprinde informatii despre profilul organizatiei, tehnologia, incadrarea pe piata si obiectivele de comercializare.

In urma evaluarii, 15 companii vor fi selectate si invitate sa participe la program. Antreprenorii vor primi asistenta in perioada decembrie 2013 – aprilie 2014.

Practic, RICAP ofera acces la expertiza globala pentru testarea potentialului comercial al tehnologiei. ocazia de a dezvolta parteneriate strategice si de a obtine acces la capital.

"Prin acest program ne dorim sa completam ecosistemul inovarii din Romania cu un nou model de asistenta antreprenoriala. Vrem sa conectam la piata globala tehnologii inovative romanesti, folosind un model american de sprijin pentru comercializarea inovarii testat si aplicat cu succes in mai multe tari." – Dragos Pislaru, director general al Gea Strategy & Consulting si director de program RICAP, in cadrul Centrului Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala .

Citeste si:
Dragos Pislaru va fi consilier de stat pe probleme economice
Dragos Pislaru va fi...

Mai multe informatii vor fi disponibile in cadrul sesiunilor RICAP Innovation Info, ce se vor defasura in perioada 22-25 octombrie in Bucuresti, Cluj si Iasi.

RICAP este un parteneriat intre Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala (CRIDL) si Institutul Larta din Los Angeles, SUA. Programul este finantat de Romanian-American Foundation (RAF), in cadrul programului Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship (ARTIE), si implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting.

Sursa foto: http://portal.larta.org/ricap

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Zitec își oferă serviciile pentru digitalizarea primăriilor
Setari Cookie-uri