Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, tinerii care au creat primul ceas romanesc din lemn, vin astazi la emisiunea la emisiunea WALL-STREET 360, incepand cu ora 12:30. Ei vor povesti de ce au mizat pe o afacere cu ceasuri din lemn pentru mana si ce planuri au cu business-ul lor.

Ruben si Iosif sunt prieteni din copilarie, iar anul acesta au pus in aplicare o ideea de business unica in Romania: ceasuri din lemn pentru mana. Si-au denumit afacerea Noah si realizeaza ceasurile numai pe comanda. Din mai, de cand au pus bazele Noah, tinerii au vandut ceasuri din lemn chiar si peste hotare, in SUA, Dubai si Marea Britanie.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.

In Raftul cu Afaceri gasiti zeci de idei de afaceri profitabile, explicate pe scurt, atat in ceea ce priveste costurile de care trebuie sa tii cont cand incepi respectiva afacere, cat si in ceea ce priveste provocarile si dificultatile din respectiva industrie.

Intra in Raftul cu Afaceri si descopera cat mai multe idei de afaceri profitabile.

Citește și
Un start-up românesc oferă gratuit locuințe temporare pentru medici
Setari Cookie-uri