Vrei de ceva timp sa te faci antreprenor dar nu ai o idee grozava… Ai vrea sa rezolvi o problema sociala care te sacaie, dar nu stii de unde sa incepi…Vezi o oportunitate de business, dar nu vrei sa incepi singur…Ai o idee de business, dar tot amani sa te apuci de treaba..

Reviro, o firma de recrutare care plaseaza in companii din Romania tineri cu studii in strainatate, organizeaza la Snagov, 13-15 noiembrie 201, un Start-up Bootcamp pentru viitorii antreprenori.

Te asteptam la eveniment daca:

- Esti absolvent de studii internationale (bachelor, master la o universitate internationala);
- Esti pasionat de antreprenoriat si vrei sa intalnesti oameni cu care sa-ti dezbati ideile;
- Ai o motivatie puternica de a determina o schimbare pozitiva in comunitatile din jurul tau.

The Start-up Bootcamp e inspirat dintr-un model educational dezvoltat de INSEAD Centre for Entrepreneurship si utilizat cu succes in peste 30 de traininguri similare cu peste 1.000 de participanti.

Pe parcursul a 48 de ore super intensive o sa evoluezi de la o idee vaga de business (sau poate doar o problema sau o oportunitate generica) pana la un plan de business suficient de viabil cat sa poti sa-l prezinti cu incredere unui panel de investitori. Nu e musai sa ai o idee super tare, dar e vital sa poti sa abordezi toata experienta cu mintea deschisa si cu disponibilitate de efort sustinut

Vei intelege astfel care sunt elementele esentiale de care trebuie sa tii cont in planul tau atunci cand vrei sa incepi un start-up si, mai ales, atunci cand vrei sa atragi investitori. La sfarsitul weekendului vei stii care e structura initiala a start-upului de care vrei sa te apuci, urmatorii pasi pe care ii ai de facut, care sunt intrebarile la care stii sa raspunzi si care sunt cele pentru care trebuie sa mai cercetezi. Vei primi multiple runde de feedback real [fara menajamente] si vei pleca cu o perspectiva clara asupra drumului tau de aici incolo. Vei cunoaste si vei lucra impreuna cu alti tineri asemanatori tie (majoritatea cu studii internationale, cu valori similare cu alte tale, la fel de ambitiosi si de motivati sa reuseasca) – e posibil sa gasesti printre ei co-fondatori/parteneri. De asemenea, vei castiga experienta reala de pitching in fata unui panel de antreprenori si investitori cu experienta.

Bootcamp-ul incepe la 19:30 vineri seara si se termina la 19:30 duminica seara (o sa lucrezi circa 30 de ore din cele doua zile petrecute impreuna). Vineri seara participantii se vor prezenta, se vor grupa si vor incepe sa lucreze in echipe de 2-4 persoane. Sambata dimineata incepe maratonul nostru in regim de sprint – participantii isi vor organiza, testa si dezvolta ideile antreprenoriale contra timp, in mod structurat, beneficiind de sfaturi & coaching din partea trainerilor. Duminica dupa-amiaza toate echipele isi prezinta ideile [in mod competitiv] in fata unui panel de antreprenori si investitori experimentati, primind feedback personalizat. Castigatorii au sansa unei discutii despre o posibila finantare / investitie.

Cu cine lucrezi?

Bootcamp-ul este condus si facilitat de:
- Alexandru Ghita
- Mircea Draghici

Panel Antreprenori si Investitori:

- Sergiu Negut
- Radu Atanasiu
- Matei Dumitrescu
- Dragos Nicolaescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri