Narcoffee Roasters, afaceri de peste 3 milioane de lei in primul an de la lansare

Lantul de cafenele Narcoffee Roasters a inregistrat o cifra de afaceri de peste 3 milioane de lei in primul an de la lansarea oficiala pe piata. Rezultatele financiare au fost generate de cele patru cafenele Narcoffee Roasters: doua in Cluj-Napoca, cate una in Bucuresti si Praga. Pentru anul 2018, fondatorii estimeaza cresterea cifrei de afaceri cu peste 100% si triplarea numarului de locatii.

Prima cafenea Narcoffee Roasters a fost inaugurata la inceputul anului 2017 in centrul orasului Cluj-Napoca, urmata de a doua locatie, amplasata in cladirea The Office, tot din Cluj-Napoca. In vara anului trecut, fondatorii au investit in deschiderea celei de-a treia unitati din reteaua proiectului clujean si prima din Capitala, in incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni. In plus, tot anul trecut, Narcoffee Roasters a deschis a patra locatie si prima sa franciza la Praga.

In 2017 investitiile noastre au fost indreptate, preponderent, catre inaugurarea celor patru cafenele din retea. Credem cu tarie ca potentialul de extindere a retelei este foarte mare, ca atare, in acest an dorim sa continuam extinderea pe plan local, in special in Bucuresti, unde estimam inca doua puncte de lucru, dar si pe plan international, in Cehia, Franta, Marea Britanie si SUA

Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters

Potrivit reprezentantilor companiei, se observa o crestere a consumului de cafea de specialitate in randul romanilor, iar acest lucru se reflecta si in volumul de vanzari inregistrat de lantul de cafenele clujean, care, in primul an de la lansare a vandut peste 150.000 de produse pe baza de cafea.

Citeste si:
Arhitectul care vrea să transforme un oraș "mort" într-unul viu și...
ALEGERI LOCALE 2020:...

"2017 ne-a demonstrat ca ne aflam pe un drum ascendent in dezvoltarea afacerii, avand in vedere consumul tot mai mare de cafea de specialitate in randul romanilor si nu numai. Pe baza acestor rezultate, dar si a planurilor pe care le avem pentru anul in curs, tintim cresterea cifrei de afaceri cu peste 100% in 2018”, a adaugat Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Despre Narcoffee Roasters

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de doi antreprenori clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu si Dan Isai, cu o investitie initiala de jumatate de milion de euro, suma necesara pentru extinderea retelei in Cluj si Bucuresti.

Citeste si:
UPDATE Coronavirus | Lanțurile de cafenele reduc programul și...
UPDATE Coronavirus |...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri