Dupa incheierea celei de-a treia editii a Academiei Mintilor Creative, programul de educatie financiara si antreprenoriala organizat de UniCredit Bank, care a avut in acest sezon 60 de absolventi, banca anunta ca extinde programul si in Timisoara si Cluj-Napoca.

Timp de 4 zile, cei 60 de antreprenorii au participat la cursuri intensive sustinute de catre peste 20 de mentori, profesionisti din domenii relevante mediului de afaceri.

"In Marea Britanie, industriile creative genereaza venituri de peste 90 miliarde de lire din produsul intern brut. In schimb, in Romania antreprenoriatul creativ este o Cenusareasa a economiei locale. Noi credem ca antreprenorii creativi pot fi un motor de crestere al economiei locale. Acesta e motivul pentru care am pus bazele Platformei Mintilor Creative, cel mai mare program educational din Romania care sustine afacerile creative si mintile din spatele lor. O platforma care ofera educatie, sustinere si vizibilitate celor care au curajul sa faca lucrurile altfel. Iar pentru ca un numar cat mai mare de antreprenori sa aiba acces la know-how, anul acesta vom organiza Academia Mintilor Creative si in Timisoara si Cluj", a declarat Rasvan Radu, CEO al UniCredit Bank.

Inscrierile pentru editiile urmatoare ale Academiei Mintilor Creative, din Bucuresti, dar si din tara, sunt deschise pe http://romanianstories.ro/academia-mintilor-creative.

Cursantii acestei editii au fost antreprenori creativi la inceput de drum, dar si cu afaceri existente, pe care isi doresc sa le extinda. Afacerile acestora vizeaza domenii variate: de la design si dezvoltare de produs la IT&C, productie foto-video, galerii de arta, organizare de evenimente, bucatarie vegetariana, arhitectura sau hoteluri pentru animale de companie.

Retail jobs

"Academia Mintilor Creative este un proiect creat de la 0, bazat pe experienta practicienilor si pornind de la modul de functionare al antreprenorilor creativi. Este o scoala pe bune, cu sfaturi oferite nu din carti, ci bazata pe experienta extinsa a mentorilor, specialisti in domenii necesare unui antreprenor precum strategie de business, legislatie, fiscalitate modalitati de finantare, markeing sau recrutare. De asemenea, am abordat subiecte sensibile, precum motivele pentru care un business poate esua si cum acestea pot fi evitate sau ce transforma o afacere intr-una de succes in mediul online. In cadrul workshop-urilor, cursantii au lucrat aplicat pe situatii reale, iar la masterclass-uri au abordat subiecte relevante pentru orice stadiu al afacerii. Ne bucuram ca am sustinut in dezvoltarea afacerilor lor inca 60 antreprenori care se alatura celor 100 de absolventi ai Academiei Mintilor Creative de anul trecut", a subliniat Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank, si unul dintre mentorii Academiei.

Academia Mintilor Creative este un program de educatie financiara si antreprenoriala organizat de UniCredit Bank. Alaturi de platforma Romanian Stories, Barometrul Mintilor Creative (prima cercetare din Romania asupra obstacolelor si perspectivelor antreprenorilor creativi), Miercurea Mintilor Creative, Ghidul 24/7 si Pachetul Creativ, Academia face parte din platforma UniCredit Bank de sustinere a industriilor creative din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri