Banca Transilvania a lansat BT Store, un fel de "magazin online" cu solutii de management si gestiune pentru afacerile antreprenoriale

Banca Transilvania a lansat BT Store, un marketplace cu solutii complementare bankingului pentru antreprenori, in care clientii BT au discount-uri pentru accesarea serviciilor listate. In general, acestea sunt destinate managementului si gestionarii afacerii si rezolva nevoi reale ale acestora – de la facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, pana la recrutare de angajati.

Varianta de start a BT Store prezinta zece solutii dedicate IMM-urilor, oferite de Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv si iFactor. Platforma va fi completata pe parcurs cu noi idei, parteneri si oferte, pentru a raspunde mai intai principalelor provocari din zona antreprenoriala, tinta fiind ca in final sa acopere nevoile unui business IMM in 360°.

"Vedem provocarile cu care antreprenorii se confrunta zi de zi, asa incat ne-am dorit sa inlesnim rezolvarea a cat mai multe dintre acestea. Avand acces la o serie de firme cu produse inovatoare, digitale, care rezolva probleme reale, am creat BT Store, platforma prin care aceste idei sa ajunga la cat mai multi clienti BT cu spirit antreprenorial" spune Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness in cadrul Bancii Transilvania.

Care sunt solutiile oferite in platforma BT Store

  • Smart Bill ofera o solutie potrivita tuturor afacerilor pentru emiterea, livrarea, incasarea de facturi, avize, proforme, chitante, gestiunea stocurilor etc. – totul online.
  • Blugento este o solutie de eCommerce pentru optimizarea afacerii, care ajuta antreprenorii sa isi construiasca de la zero un magazin online.
  • eJobs ajuta antreprenorii sa gaseasca angajatii potriviti. Platforma online inseamna in prezent 4 milioane de CV-uri online, 40.000 de job-uri active in orice moment si peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic.
  • Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria propune IMM-urilor abonamente medicale pentru echipa, pachete care pot fi unul dintre beneficiile extra-salariale.
  • Ebriza este o solutie online pentru vanzarea, emiterea bonurilor fiscale si gestionarea afacerilor din domeniul HoReCa. Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si de gestiune.
  • ThinkOut este o solutie cu ajutorul careia intreprinzatorii au acces la indici si grafice privind activitatea comerciala a firmei, precum si la predictii pentru un interval de sase luni.
  • Calendis Business este o aplicatie completa de programari si o solutie pentru optimizarea si gestionarea businessului.
  • REGnet ofera online si la distanta servicii care au legatura cu Registrul Comertului. Antreprenorii beneficiaza astfel de consultanta pentru optimizarea afacerii.
  • DocAv este un generator online de documente, care rezolva problema contractelor comerciale.
  • iFactor sustine IMM-urile sa transforme in cash, in doar doua zile, facturile emise de clientii sai, cu termene de plata de pana la 180 de zile. Este o solutie la problema de lichiditate a unui business.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri