Trotinetele electrice Lime vin in Bucuresti - cat va costa inchirierea lor?

Bucurestiul va deveni un oras al trotinetelor electrice. Gigantul american Lime urmeaza sa-si lanseze serviciile aici. Lime este un startup care ofera un serviciu de inchiriere de trotinete electrice. Acestea sunt amplasate oriunde in oras si le poti lua cu ajutorul unei aplicatii. Flow va functiona la fel.

Confirmarea faptului ca Lime pregateste intrarea in Bucuresti vine de pe LinkedIn, unde compania a pus deja un anunt de angajare pentru postul de Operations Manager.

De asemenea, start-up.ro a putut sa vada inca de acum doua zile in aplicatie de mobil Lime ca Bucurestiul este mapat, adica exista deja zona unde trotinetele electrice vor fi disponibile pe harta (o zona redusa, care nu include periferiile), dar si faptul ca o trotineta electrica aparea pe harta.

Conform aplicatiei Lime, pretul pentru Bucuresti va fi de 3 lei pentru deblocarea trotinetei si 70 de bani pentru fiecare minut petrecut pe ea.

Anul trecut Lime a reusit sa primeasca o investitie de 335 de milioane de dolari. Startup-urile de mobilitate si scutere sau trotinete electrice sunt in crestere. Modelul lor de business e unul relativ simplu.

Citeste si:
Primul magazin online din România care deschide un service pentru...
Primul magazin online din...
  • Trotinetele sunt puse intr-un oras in numar destul de mare si disponibile spre inchiriere pentru oricine doreste
  • Plata se face la deblocare si la minut
  • De asemenea, Lime angajeaza asa-numiti juiceri, adica acele persoane care monitorizeaza trotinetele in oras si daca acestea se descarca se duc sa le ia si sa le duca la statia de incarcare.

Citeste mai multe pe Start-up.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri