Lime dezvăluie cea de-a patra generație de trotinete electrice cu o baterie schimbabilă și caracteristici de siguranță îmbunătățite. Compania a înregistrat rezultate bune în al treilea trimestru al anului 2020, semn că va deveni profitabilă pentru prima dată, scrie The Verge.

Lime mizează pe noua generație de trotinete electrice pentru a intra pe profit. Adăugarea unei baterii schimbabile este un mare pas către îmbunătățirea duratei de călătorie. Echipa Lime va putea înlocui bateria cu una complet încărcată, decât să colecteze trotinetele în fiecare seară pentru încărcare.

Cititi si Mercedes-Benz a dezvoltat o trotinetă electrică

Lime estimează că durata de viață a noului scuter sau durata de timp în care va rămâne în utilizare fără să necesite investiții va depăși doi ani.

Alte schimbări majore includ ghidonul arcuit către spate, care amintește de mânerele pentru biciclete, despre care Lime spune că oferă mai mult confort.

De asemenea, are un sistem de frânare manuală față - spate pentru a face încetinirea și oprirea mai ușoară și mai rapidă atunci când este nevoie.

Cititi si Cum vor arăta pistele de biciclete în București

Podeaua este acum mai joasă pentru a îmbunătăți centrul de greutate. Noul cric cu două picioare ar trebui să împiedice răsturnarea scuterelor atunci când sunt parcate, ceea ce poate ajuta la reducerea dezordinii de pe trotuare.

Compania își propune să lanseze noul scuter mai întâi la Paris, urmat de alte orașe europene în următoarele luni. Compania a mai spus că Lime lucrează la un „al treilea și al patrulea mod” de transport comun care va fi lansat anul viitor.

Cititi si Poliția din Oslo confiscă trotinete electrice

Lime nu vrea să fie doar o companie de închirieri trotinete; ci o „platformă” pentru diferite tipuri de micromobilitate. În această iarnă, aplicația Lime va începe să permită utilizatorilor din anumite orașe să găsească și să închirieze vehicule de la operatori terți, cum ar fi bicicletele electrice fără pedale de la Wheels.

Foto: The Verge

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri