Trotinetele Lime se întorc pe străzile Bucureștiului: Pornim cu o flotă mai mică, prețul rămâne același

Lime, compania de închiriere a trotinetelor electrice intrată pe piața din România în luna aprilie a anului trecut, reia operațiunile în București începând cu 15 mai, cu o flotă mai mică ce va deservi aceeași zonă operațională ca în trecut.

”Pornim cu o flotă mai mică pentru a înțelege comportamentul de utilizare pe măsură ce oamenii încep să revină la obiceiurile normale. Vom extinde foarte ușor și rapid volumul de trotinete care deservește publicul. Vom decide zonele pe baza informațiilor privind cererea, putând relua activitatea cu minim 1.000 de trotinete de pe o zi pe alta”, a declarat Luca Mateescu, Operations Manager Lime România pentru wall-street.ro.

Reprezentantul Lime precizează că au fost îmbunătățite metodele de curățare a trotinetelor și frecvența acestor măsuri.

”Oricine se simte nesigur sau are probleme, poate purta mânuși de unică folosință în timp ce conduce sau poate dezinfecta ghidonul înainte de închiriere. Lime va notifica utilizatorii prin intermediul aplicației cu privire la cele mai bune practici de sănătate și securitate”, adaugă Mateescu.

După un an de la lansarea în București, Mateescu precizează că numărul călătoriilor realizate cu trotinetele Lime a depășit 1 milion, iar compania se gândește la extinderea în alte orașe din țară.

”Considerăm că în lumea post COVID-19 este momentul micromobilității. Aceasta va fi vitală, deoarece oamenii vor căuta noi modalități de a călători într-un mod care să asigure distanțarea socială”, adaugă reprezentantul Lime.

Prețul pentru închirierea trotinetelor Lime rămâne același, 3 lei pentru deblocare și 0,60 de lei pe minut.

Citeste si:
Lime introduce in Romania serviciul de abonament saptamanal
Lime introduce in Romania...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Samsung își aduce gama de purificatoare și în România: ce specificații au
Setari Cookie-uri