Lime introduce in Romania serviciul de abonament saptamanal LimePass

Lime, compania de inchiriere a trotinetelor electrice prezenta in piata de peste jumatate de an, lanseaza un nou serviciu de abonamente in Bucuresti, activ de la 15 ianuarie, care va costa 18 lei.

Abonamentul de o saptamana Lime ofera un numar nelimitat de deblocari de trotinete timp de sapte zile consecutive. Dupa achitarea unei taxe din cadrul aplicatiei, utilizatorii pot debloca trotinete gratuit in urmatoarele sapte zile. Acesta este primul abonament de acest fel care se lanseaza in industria micromobilitatii. Abonamentul sapatamanal Lime pentru utilizatorii din Bucuresti va costa 18 lei.

In functie de frecventa cu care utilizatorul se deplaseaza cu trotinete Lime, abonamentul se plateste de la sine in doua-trei zile. De exemplu, un utilizator care a deblocat o trotineta de doua ori pe zi, timp de o saptamana, ajunge sa obtina o reducere de aproximativ 60% din costul deblocarilor. Abonamentul LimePass s-a lansat in decembrie in SUA, Australia, Noua Zeelanda si este disponibil in Europa din ianuarie.

Lime este prezent in peste 50 de orase din 20 de tari europene. In Romania, serviciul de inchiriere a trotinetelor electrice este prezent din mai 2019.

Citeste si:
Lime dezvăluie noua generație de trotinete electrice
Lime dezvăluie noua generație...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri