In aceasta toamna, pe 1 octombrie, wall-street.ro organizeaza Future Banking: FinTech Edition, evenimentul in cadrul caruia va fi lansata prima harta a FinTech-urilor din Romania. Dincolo de reprezentantii locali ai industriei FinTech, printre invitatii la eveniment se numara si nume din randul jucatorilor de renume la nivel European.

Prima harta a FinTech-urilor din Romania ce va fi lansata in cadrul evenimentului Future Banking: FinTech Edition va fi insotita de un raport digital cu profilurile a peste 70 de FinTech-uri si TechFin-uri infiintate in Romania sau cu fondatori romani. Acest demers este realizat din dorinta de a crea un ecosistem FinTech romanesc puternic care va contura viitorul serviciilor financiare si este sustinut de catre unii dintre cei mai importanti reprezentanti ai mediului de business din Romania.

Categoriile in care vom incadra FinTech-urile si TechFin-urile romanesti sunt: Payments & wallets, Lending/Crowdfunding, Investments & Wealth Management, Personal Finance, Insurtech, Financial Infrastructure si Enablers.

Te poti inscrie gratuit la Future Banking FinTech edition AICI.

Citeste si:
O noua editie Open Banking Meet-up: cum te inscrii
O noua editie Open Banking...

Monzo si MKB FinTechlab urca pe scena Future Banking FinTech Edition

Dincolo de reprezentantii industriei locale, pe scena evenimentului vor urca si nume importante din industria FinTech la nivel european, precum Harry Ashbridge de la Monzo sau Janos Pereczes de la MKB FinTechlab, acceleratorul de startup-uri FinTech sustinut de una dintre cele mai mari banci din Ungaria.

Te poti inscrie gratuit la Future Banking: FinTech Edition intrand AICI.

In cadrul evenimentului, fondatorii startup-urilor FinTech vor avea posibilitatea de a-si stabili intalniri one-to-one cu Angel Investors, reprezentanti ai fondurilor de VC si ale unora dintre cele mai importante acceleratoare aflate in cautarea viitorilor unicorni din industrie.

Evenimentul Future Banking FinTech Edition este realizat cu sprijinul Mastercard ca FinTech Evangelist, European Fund for Southeast Europe ca FinTech Enablers, iar Ebury si Filip & Company ca FinTech Enthusiasts. De asemenea, evenimentul se bucura si de sustinerea venita din partea startup-ului FinTech Finqware, a comunitatii FinTech Camp si a Innova Human Capital

Citeste si:
Tremend si Mastercard incheie o alianta pentru digitalizarea platilor
Tremend si Mastercard incheie...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Cum se schimba plata pe care o faci cu cardul dupa 14 septembrie