Reduceri MARI la zborurile Blue Air

Între 23 – 25 noiembrie, Blue Air anunță reduceri de 30% la toate zborurile către și dinspre destinațiile românești, inclusiv la zborurile interne din România.

Desfășurată sub sloganul “România vine acasă cu Blue Air”, campania Blue Air se adresează tuturor românilor care își doresc să revină acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atât în minivacanța de 1 decembrie, cât și pentru a petrece Crăciunul și pentru a întâmpina noul an alături de cei dragi.

Promoția este valabilă în perioada 23-25 noiembrie, 2020 pe toate zborurile către și dinspre România, pentru toate rezervările cu date de călătorie până la 31 decembrie 2021.

Toate rezervările includ posibilitatea de modificare ulterioară a datelor de zbor o dată, fără plata taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru a le oferi un zbor lipsit de griji, în deplină siguranță. Blue Air a luat toate măsurile de siguranță sanitară la bord, cât și în timpul operațiunilor deîimbarcare și debarcare.

Citeste si:
Reduceri MARI la zborurile Blue Air: două bilete la preț de unul
Reduceri MARI la zborurile...

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri