Primul zbor de pe Otopeni a fost, dimineata devreme, spre Londra Luton. Operatiunile au continuat la timp pe parcursul zilei cu 15 zboruri (segmente).

Cu un program de zboruri mai flexibil pe Otopeni, Wizz Air a introdus un orar de decolare mai avantajos pentru pasageri, din Bucuresti catre destinatiile spaniole Valencia, Barcelona, Madrid si Alicante.

Compania a anuntat recent ca zboruri catre Memmingen (Germania), Verona (Italia) si Palma de Mallorca (Spania) au fost adaugate listei de destinatii deservite de pe Otopeni.

Wizz Air opereaza din Bucuresti cu 5 aeronave, avand 123 de zboruri saptamanale (segmente) catre 24 de destinatii din Europa de Vest, asigurandu-si pozitia de cea mai mare linie aeriana din Romania.

Citeste si:

“Pasagerii se pot bucura acum de confortul calatoriei de la un aeroport mai modern si mai putin aglomerat si vor beneficia in continuare de tarifele accesibile Wizz Air,” a declarat John Stephenson, Executive Vice President, Wizz Air.

Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 35 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania

Cititi si Prima zi de zboruri low-cost pe Otopeni. Cu cat va creste traficul