Ministrul demis al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a semnat miercuri patru proiecte incluse in Planul Integrat de Dezvoltare al polului de crestere Cluj finantate prin Programul Operational Regional - Regio, in valoare totala de 122,5 milioane de lei.
Unul dintre proiecte vizeaza modernizarea si extinderea sistemului de transport public in comun in zona metropolitana Cluj - etapa 1, in valoare totala de 39,96 milioane lei, din care 27,56 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.

Investitia consta in modernizarea a 1.130 mp de spatii publice si a 87 de statii de transport public si un sistem automat de eliberare a legitimatiilor de calatorie. Durata de implementare de proiectului este 20 de luni, au anuntat reprezentantii ministerului, citati de Mediafax.

Alt proiect se refera la modernizarea unor case sociale si are o valoare totala de 10,11 milioane lei, din care 7,98 milioane lei finantare nerambursabila.

Celelalte doua proiecte urmaresc reabilitarea a 734 rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati (4,06 milioane lei) si constructia unui centru de excelenta pentru industrii creative (68,38 milioane lei).

Ministerul noteaza ca prin Programul Operational Regional au fost semnate, pana la 27 aprilie, 2.793 de contracte de finantare, in valoare totala de 21,87 miliarde lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri