Wizz Air va adauga o noua aeronava Airbus A320 bazei din Budapesta pentru a creste traficul de pasageri cu 20%, pana la 2,2 milioane de pasageri in 2013.
Cea de-a 7-a aeronava din Budapesta va incepe operatiunile pe 13 martie 2013 si va creste investitiile Wizz Air in flota din Ungaria la un miliard de dolari creand peste 300 de locuri de munca in turim si in aviatie.

Datorita cresterii traficului de pasageri cu 30% in 2012, Wizz Air a anuntat crestere frecventelor pentru sase rute spre Dortmund, Eindhoven, Kiev, Larnaca, Malaga si Napoli si va reintroduce ruta sezoniera de vara spre Thessaloniki (Grecia). In total, pe perioada verii, compania va opera 30 de rute si 155 de zboruri saptamanale din Budapesta.

Incepand cu 21 decembrie Wizz Air va muta zbourile pe ruta Budapesta – Varsovia de pe aeroportul Modlin pe aeroportul principal din Varsovia, Chopin. Aeroportul din Modlin s-a confruntat cu o serie de dificultati operationale iar ca rezultat zborurile au fost deserori redirectionate sau anulate. Prin aceasta mutare Wizz Air doreste sa minimizeze intreruperile cauzate oamenilor de afaceri, clientii principali ai acestei rute.

Wizz Air este cea mai mare linie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, cu peste 250 de rute facand legatura a 83 de destinatii din 29 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri