Cum arata doua hoteluri din Herculane, dupa investitii de 3,3 milioane de euro

Grupul timisorean de companii MIR finalizeaza in aceasta primavara investitii in valoare de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading, au anuntat oficialii companiei. Iata cum arata hotelurile, dupa renovare.

Incepand din 2011, de cand a preluat sub contract managementul activelor Sind Tour Trading (STT), grupul MIR a demarat un program complex de investitii, extrem de necesare pentru modernizarea hotelurilor din statiuni balneare cu traditie.

„Cand am preluat managementul activelor turistice STT, acestea erau practic in paragina. Am crezut si credem in continuare in potentialul lor si de aceea am investit masiv in modernizarea lor pentru a aduce un confort sporit turistilor care vin prin traditie in aceste unitati si pentru a atrage si turisti din piata libera, in afara contractelor cu CNPAS”, explica Florin Dumitrescu, Vice-Presedinte, Grup MIR.

Aceste investitii s-au concretizat in reabilitarea in intregime a hotelului Domogled din Baile Herculane, finalizata cu reclasificarea hotelului de la 2 la 3 stele. De asemenea, parte a aceluiasi proces investitional, au fost reabilitate si reclasificate 150 de camere din cadrul hotelului Dacia din Baile Herculane si 90 de camere din cadrul hotelului Montana din Covasna. Pana la 30 iunie va fi reabilitat strandul propriu al hotelului Muncel din Baile Felix.

Investitia majora a fost in hotelul Domogled, cu un total de 138 de camere, care a fost refacut total.

"Lucrarile au cuprins repararea fatadei, schimbarea instalatiilor sanitare din fiecare baie, schimbarea mochetelor, perdelelor si lenjeriei, a usilor camerelor si bailor din interiorul acestora, precum si a intregii zugraveli la interior. De asemenea, baza de tratament a fost complet renovata", a declarat Attila Joos, meneral manager, Sind Tour Trading.

Grup MIR a dezvoltat un concept propriu, denumit by SOL Hotels, prin care isi circumscrie activitatea din domeniul turistic. Acest concept inglobeaza aplicarea de proceduri si standarde de lucru care se concretizeaza in servicii turistice cu o calitate ridicata, respectand aceiasi parametri operationali, care se constituie in asigurarea unei experiente cat mai placute tuturor turistilor din bazele hoteliere si de tratament operate sub acest brand.

Pentru etapa imediat urmatoare, tot parte a conceptului by SOL Hotels, Grup MIR isi propune identificarea si evaluarea de noi oportunitati de investitii, reprezentate de reabilitarea de alte obiective cu potential turistic, preluate in administrare si management pe baza de contract, vizate fiind, in special, statiunile balneare din Romania.

Grupul timisorean MIR reuneste investitii in domeniul hotelier si al restaurantelor, in imobiliare, constructii civile si proiecte de energie durabila. Sub titulatura de Tour MIR Invest se deruleaza activitatile turistice. Grup MIR, prin intermediul companiei subsidiare Tour MIR Invest, administreaza sub brandul by SOL Hotels trei categorii de activitati: managementul activelor proprii, reprezentate de hotelul si restaurantul Stejarul din incinta parcului dendrologic Bazosu Nou, managementul activelor turistice preluate in administrare de la terti pe baza de contract de management si dezvoltarea de proiecte turstice noi, reprezentativ fiind Orsova Yachting Club, un proiect care isi propune atragerea in Romania a turistilor care parcurg croaziere pe Dunare.

Compania Sind Tour Tranding administreaza 7 hoteluri si 11 vile detinute de Sind Romania - CNSLR Fratia in 6 locatii: hotelurile Muncel din Baile Felix, Dacia si Domogled din Baile Herculane, Montana in Covasna, Somesul in Sangeorz Bai, vile si apartamente la Vidra si Voineasa precum si hotelurile Bradisor si Vidruta din Voineasa. Societatea ofera servicii de cazare, masa, tratament, tabere pentru studenti si elevi si programe sociale.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri