Lansat in 2010, Senior Voyage este un concept de travel prin care persoanele de peste 55 de ani pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic cuprins in intervalul septembrie-mai, in Italia, Spania, Cipru, Grecia, Turcia, Franta, Portugalia, dar si in Israel sau Dubai.

"In patru ani de cand agentia Christian Tour a lansat pe piata acest program turistic destinat persoanelor de peste 55 de ani, peste 45.000 de seniori au beneficiat de el. Dorinta noastra este aceea ca acest produs sa fie accesibil pentru cat mai multa lume. Acesta este si motivul pentru care grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza o parte din costurile calatoriei", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Seniorii vor putea calatori in perioada septembrie - mai 2015 in Elvetia, Coasta de Azur, Costa Brava, Costa del Sol, Madrid-Barcelona, Napoli-Sorrento, Sicilia, Toscana, Roma, Grecia (Corfu, Zakynthos, Creta, Kos), Antalya-Cappadocia, Istanbul, Cipru, Romania, Israel, Dubai, Portugalia, croaziera Mediterana de Vest si croaziera Dubai-Oman.

Citeste si:

Pretul cel mai mic de la care pleaca un astfel de pachet este de 155 euro/persoana catre Istanbul cu autocarul, iar cel mai mare de la 699 euro/persoana pentru o croaziera Dubai-Oman. Destinatiile vedeta Senior Voyage din acest sezon sunt Elvetia, Madrid-Barcelona si croaziera Dubai-Oman.

Christian Tour are 8.000 de membri in clubul Senior Voyage. Compania a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane de euro. Christian Tour se afla pe piata de 17 ani si detine 28 de agentii proprii in toata tara, cu 125 de angajati.

Printre marile agentii de turism din Romania se afla si Perfect Tour, Paralela 45, Happy Tour, Eximtur.

Sursa foto: Seniori care pleaca in vacanta/Shutterstock.com