Hotelul Europa, detinut de George Copos, implineste 50 de ani

Hotelul Europa din Eforie Nord, parte din Ana Hotels, companie detinuta de antreprenorul George Copos, implineste anul acesta 50 de ani.

Hotelul Europa (4 stele) a fost construit in anul 1965 dupa planurile arhitectului Cezar Lazarescu, intr-o perioada in care litoralul romanesc incepea sa straluceasca pe harta turismului international. Hotelul a fost renovat complet in anul 2003, cand a fost preluat de Ana Hotels.

In 2004, hotelul a inaugurat Ana Aslan Health Spa, care ofera tratamente traditionale balneo-terapeutice, de infrumusetare si anti-imbatranire marca Ana Aslan, precum si tratamente de relaxare si proceduri de intretinere corporala. Spa-ul are 46 de camere de tratament si piscina interioara cu apa sarata adusa direct din Lacul Techirghiol.

In aceasta iarna, proprietarii au facut investitii in zona de spa, de restaurant, in zonele publice si intr-un nou spatiu de joaca pentru copii.

Ana Hotels este una dintre cele mai mari companii de ospitalitate, infiintata in 1996, si cuprinde in prezent 7 hoteluri. Printre proprietatile sale se numara Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza Bucuresti si Sport Hotel & Spa Poiana Brasov, cu o capacitate totala de cazare de 972 camere.

Citeste si:
Succes de marketing? Povestea hotelului care a facut istorie
Succes de marketing? Povestea...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri