TUI TravelCenter/Eurolines estimeaza vanzari de 350.000-400.000 euro dupa participarea la Targul de Turism al Romaniei, organizat intre 12 si 15 noiembrie la Romexpo, potrivit lui Cosmin Marinof, directorul national de vanzari al grupului de companii de turism transport de persoane.

"Targul acesta de toamna sufera o transformare, in sensul ca daca pana acum era pentru pachete de iarna, de cativa ani a inceput sa se vanda vacantele de vara. Noi estimam sa vindem de 350.000-400.000 euro", a declarat Cosmin Marinof, intr-un interviu pentru wall-street.ro.

Cel mai mult, vizitatorii la targ isi rezerva vacante de vara, city breakuri si vacante pentru Revelion 2016. Spre exemplu, pentru sezonul estival 2016, ofertele incep de la 379 euro pentru un sejur in insula greceasca Rodos, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele, transport cu avionul si toate taxele incluse, pentru perioada 30 mai-6 iunie 2016.

De Revelion cele mai cautate sunt destinatiile din Romania, Valea Prahovei, Bucovina, Maramures si locatiile speciale, iar in afara cresc foarte mult destinatiile exotice, Republica Dominica si Maldive, potrivit lui Marinof. Tarifele pentru o vacanta de Revelion in Maldive incep de la 2.300-2.400 euro de persoana.

"Anul trecut a fost o explozie pe Dubai de Revelion si in continuare anul acesta primele doua curse din preajma Revelionului sunt pline urmand sa se rezerve si a treia si nu este tocmai o destinatie ieftina. Credem ca Spania va fi vedeta anului 2016, pe langa deja vedetele Republica Dominicana si Maldive. Romanii au un apetit pentru Maldive.. au explodat Republica Dom si Maldive, dar era de asteptat. Preturile sunt accesibile, o vacanta in Punta Cana poate costa si cat o vacanta in Turcia", a mai spus Marinof.

Astfel, TUI TravelCenter mizeaza la targul de turism pe oferte de vara pentru Spania, iar noutatea este introducerea unui charter pe destinatia Ibiza, cu preturi de la peste 500 euro de persoana pe sejur, si asta pentru ca tinerii incep sa calatoreasca din ce in ce mai mult, dupa cum sustine directorul de vanzari al companiei.

"Romanii vor sa mearga in Turcia sau in Grecia cand este foarte cald, nu am reusit sa intelegem de ce. In Germania sau in tarile nordice turistii incep sa mearga din luna martie, cand sunt 25 de grade, nu 35", a continuat Cosmin Marinof sa explice alegerea romanilor de a cumpara oferte early booking (n.r.: inscrieri timpurii) pentru vara urmatoare.

Dintre ofertele TUI TravelCenter la Targul de Turism de la Romexpo sunt:

  • reduceri de pana la 50% la cazare pentru pachetele charter ale verii, rezervari early booking
  • reduceri la cazare pentru vacanta de vara: Turcia (pana la 50%), Grecia si Bulgaria (pana la 30%), litoral Romania (pana la 40%)
  • rezervari cu 99 euro avans
  • reduceri de pana la 150 euro/camera pentru orice rezervare a unui pachet in destinatii exotice + bonus doua nopti la Resortul Green Village 4*, Delta Dunarii
  • reducere de 100 euro/camera pentru pachete de minimum 1.000 euro/camera pentru sezonul estival pentru Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Corfu, Creta, Rhodos, Santorini, Zakynthos), Spania (Mallorca, Tenerife, Ibiza)

Sursa foto: fifoprod/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri